HC Odense sejrer over oprykningsfavoritterne

Ikke mange havde spået hjemmeholdet de store chancer imod rækkens nr. 1, men alligevel lykkedes det HC Odense at hive en sensationel sejr over oprykningsfavoritterne fra Fredericia Håndbold på 29-24.

Fredericia startede kampen bedst, men stille og roligt kom hjemmeholdet bedre med og tog teten i opgøret. En veloplagt Loke Brasen i det orange mål og hurtige kontrascoringer var medvirkende til en lidt overraskende pauseføring på 16-11.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet med at klø på anført af 2 veloplagte skarpskytter i Andreas Madsen og Christoffer Werenberg. En overgang var føringen oppe på 10 mål. Herefter forsøgte Fredericia både 7 mod 6 angrebsspil og offensive forsvarsformationer, hvilket medførte at Fredericia fik hentet nogle mål, men helt tæt blev det dog ikke. Og til sidst kunne drengene bryde ud i sejrsjubel – stor aften for HC Odense, som leverede en sand mandfolkepræstation.

Cheftræner for HC Odense, Martin Hjortshøj, udtalte efter kampen “Det var en fantastisk kamp. Jeg synes, at den bærer præg af, at vi viser disciplin, sikkerhed i angrebet og akkuratesse. Vi havde en formodning inden kampen om, at hvis vi bare kunne spille vores angreb ordenligt færdigt, så kunne vi godt matche dem 6-mod-6 i vores forsvar. Og så har vi flere, der spiller op til deres bedste, blandt andet Loke Brasen, der står forrygende i målet. Til sidst kommer de lidt tilbage, men ellers synes jeg, at vi har styr på dem i hele kampen”.