Nederlag i Tønder

Søndag eftermiddag var HC Odense taget til Tønder og “Helvede i Syd”, som betegnelsen for den lokale hjemmebane lyder på disse kanter. Tønder har fået en svingende start på sæsonen, men holdet rummer stor kvalitet på alle pladser, og nogen nem kamp kan man aldrig forvente, når Tønder går på banen.

Det var også hjemmeholdet, der startede bedst og havde teten. HCO havde det svært – specielt forsvarsmæssigt, hvor TM Tønder havde alt for let spil. Mens halvlegen skred frem kom HCO dog bedre med, og Tønder-føringen ved pausefløjtet var Tønder-føringen skrumpet til 2 mål.

HC Odense kom skidt ud til 2. halvleg, og store fejl i angrebsspillet blev straffet med kontrascoringer afTM Tønder, som hurtigt fik skabt en komfortabel føring på 5 mål. Det formåede drengene imidlertid aldrig at svare tilbage på, og selvom holdet kæmpede, så blev det aldrig HC Odenses eftermiddag i Tønder, som tabte klart med 33-27.