HC Odense vinder rivalopgøret

Onsdag aften var der lagt op til håndboldbrag, da HC Odense og lokalrivalerne fra Otterup HK tørnede sammen Dalumhallen.

Over 600 tilskuere havde fundet vej til Dalumhallen, og tilskuerne kunne glæde sig over en kamp med intensitet, fight og flot håndboldspil. HC Odense startede opgøret bedst og lagde sig hurtigt i førersædet. HCO-forsvaret stod godt og en velspillende Loke Brasen gjorde det svært for gæsterne. I den anden ende havde HCO gode værktøjer til at dirke nordfynboernes offensive 5-1-forsvar op. Ved pausefløjtet var stillingen 16-11 i HCO-favør.

Efter pausen fortsatte de gode HC Odense-takter, men det godtkæmpende Otterup-mandskab gav aldrig op. I midten af 2. halvleg var HCO-føringen skrumpet til 20-17, men et par Otterup-fejl blev hurtigt straffet. og så var afstanden tilbage på komfortable 5-6 mål.
Til slut kunne HCO-spillerne juble over en solid sejr på 33-26 og 2 vigtige point på kontoen.