HC Odense sikrer sig vigtigt point

Det så længe sort ud, men HC Odense sikrede sig alligevel 1 vigtigt point i fredagens opgør mod Ajax København.

HC Odense startede ellers kampen bedst, og lagde sig hurtigt i teten og havde indledningsvis flere føringer. Som halvlegen skred frem, kom udeholdet bedre med. Ved pausen var stillingen, derfor helt lige 13-13. HC Odense burde have ført ved pausen, men brændte chancer og forsvarskiks blev dyre i 1. halvlegs slutfase.

Efter pausen var det udeholdet, der var i teten, og HC Odense kunne ikke fortsætte de gode takter, som i starten på kampen. Ajax København satte sig på kampen, men HC Odense kæmpede videre og gav aldrig op. Med 2 minutter før tid førte Ajax København med 26-24, men med 2 scoringer af Lasse Rosendahl i slutfasen sikrede HC Odense et vigtigt point i en tæt række.

– Generelt spillede vi en god 1. halvleg, men stresser for meget i afslutningerne, og det samme gentager sig i starten af 2. halvleg. Jeg må dog rose spillerne for en fin kamp, bortset fra afslutningerne, men til gengæld var det dybt imponerende, at vi kunne komme tilbage til sidst i en kamp, hvor vi hen mod slutfasen nogle gange var bagud med to eller tre mål, så jeg er er super glad for det ene point, sagde Odense-træner, Martin Hjortshøj.

Næste kamp for HC Odense er på lørdag, hvor holdet skal en tur til Odder – der er kampstart i Spektrum Odder kl. 14.

HC Odense-Ajax København 26-26 (13-13)

HC Odense: Morten Glasius 5, Lasse Rosendahl 5, Andreas Madsen 4, Mikkel Søby 4, Eigil Feddersen 3, Christoffer Werenberg 2, Mark Madsen 1, Mathias Pilgaard 1, Niklas Andreasen 1.

Ajax København: Minik Høegh 5, Christopher Rasmussen 4, Rasmus Graffe 4, Hakan Sahin 4, Nichlas Poulsen 4, Martin Christensen 3, Oliver Thomsen 1, Christian Olesen 1.