HCO taber mod HCM

Fredag aften skulle HC Odense tilbage på sejrssporet, da HC Midtjylland gæstede Odense Idrætshal. Det var dog HC Midtjylland, der startede kampen bedst, og med hurtigt angrebsspil og rappe fødder havde gæsterne hurtigt bragt si foran 6-2. Efter en time-out kom HC Odense tilbage i kampen og fik bedre styr på spillet, hvor specielt forsvaret blev mere aggressivt og bevægeligt. I den anden ende spillede HCO 7 mod 6, som gav pote. HC Odense kunne gå til pause foran 12-10.

Pausen bekom desværre ikke HC Odense, og drengene fik en forfærdelig start på 2. halvleg. Det effektive 7 mod 6 spil, som havde bragt drengene tilbage i kampen svigtede, og med 4 hurtige HCM-scoringer var HC Odense bagud med 14-16. Det ændrede kampen totalt, hvor HCM satte sig tungt på kampen og udbyggede føringen.

HC Odense fik bedre gang i angrebsspillet til slut, men det var ikke nok til at presse HCM i fredagskampen, som endte 23-26.

HC Odenses sidste opgave i 2019 bliver en en svær udekamp mod HEI, Skæring.