HCO sejrer på Frederiksberg

Søndag efter var der lagt op til et spændende håndboldbrag, da HC Odense gæstede FIF på Frederiksberg. En sejr til HCO ville betyde vigtige point på kontoen og lidt afstand til de nederste pladser, mens en sejr til hjemmeholdet ville åbne rækken op.

HC Odense kom godt fra start med stærke redninger fra HCO-målmand, Marcus Raakjær, og kontrascoringer. Herefter kom hjemmeholdet bedre med, og herefter kunne de 2 hold fulgtes resten af 1. halvleg,  dog med FIF i førertrøjen med 14-13. Efter pausen var det HCO som tog teten og skabte et forspring på 4 mål. FIF forsøgte sig med 7 mod 6-spillet, men Odense var kølige, og forspringet blev aldrig indhentet.  Dermed kunne drengene juble over en sejr på 27-30. 

Cheftræner for HC Odense, Martin Hjortshøj, var en glad mand efter sejren: – Vi har tit haft problemer med at levere i starten af en kamp og i starten af anden halvleg. I dag leverede holdet meget stærkt i starten af anden halvleg – noget vi havde snakket om i pausen. Derudover var der godt flow i spillet i dag, og det er jeg meget tilfreds med, konstaterede Martin Hjortshøj.

Næste kamp for HC Odense er lørdag den 1. februar kl. 19.00, når TM Tønder kommer forbi idrætshallen.

FIF – HC Odense 27-30 (14-13)

FIF: Mathias Weirup 7, Mads Hansen 6, Christian Lundbye 4, Fredrik Lind 4, Oliver Laursen 2, Simon Møss 2, Daniel Sørensen 1, Chris Jønsson 1.

HC Odense: Mikkel Søby 12, Andreas Madsen 4, Eigil Feddersen 4, Morten Glasius 4, Kristian Larsen 3, Niklas Andreasen 2, Lasse Laursen 1