Revanche imod Køge

Der var lagt op til revanche, da Køge Håndbold gæstede Dalumhallen fredag aften. Det var derfor et topmotiveret HC Odense-mandskab, der tog imod gæsterne, og efter 5 minutter var hjemmeholdet foran 4-0. Herefter blev fejlprocenten for høj og store chancer blev brændt for de orange, og derfor kom Køge bedre med. Det var dog stadig hjemmeholdet, der var i teten, og drengene kunne gå til pause foran med 14-9.

Efter en halvsløj start på 2. halvleg kom de orange efter et kvarters tid for alvor op i omdrejninger og kunne køre en sikker sejr hjem på 28-21.

Næste kamp for HC Odense er søndag den 24. februar ude imod HEI Skæring. Kampen spilles kl. 18.00 i Skæringhallen.