HC Odense storsejrer i Roskilde

HC Odense fik sæsonens anden sejr i træk, da Roskilde blev besejret i sikker stil med cifrene 35-21.
En solid defensiv, velspillende HCO-målmænd og tålmodigt angrebsspil lagde grobund sæsonens første udebanesejr. De 2 hold fulgtes ad til 10-10, men herefter stod der Odense på resten af kampen. I de sidste 10 minutter af 1. halvleg skruede  HCO op for tempoet og kunne  gå til pause foran med 16-12.

Efter pausen fortsatte det gode spil for HCO, og føringen blev udbygget. Alle spillere kom på banen og viste sig flot frem, og således kunne HCO notere 2 sikre point og +14 mål på kontoen.

Kampen i tal: Roskilde-HC Odense 21-35 (12-16)
Roskilde: Malthe Skytte 7, Jonas Frydenlund 3, Niclas Christiansen 3, Magnus Kristensen 2, Simon Kristensen 2, Kristian Roos 2, Rune Hedevang 1, Viktor Vlastos 1.

HC Odense: Mikkel Søby 6, Lasse Rosendahl 5, Andreas Madsen 5, Eigil Feddersen 4, Morten Glasius 3, Niklas Andreasen 3, Lukas Risum 3, Kristian Larsen 2, Mathias Pilgaard 2, Mark Madsen 1, Christoffer Werenberg