Første sejr i sæsonen

HC Odense fik sæsonens første sejr i hjemmekampen mod HEI, Skæring.  Efter en halvsløj start på kampen vågnede HC Odense efter et kvarters spil, og herefter satte hjemmeholdet sig trygt på kampen. Et stærkt forsvar og efterfølgende hurtige kontraløb fik HC Odense i gang, og de orange kunne gå til pause foran med 16-12. Anden halvleg blev en hakkende affære, hvor HC Odense lagde sig klart i front med 7 mål, men  i flere perioder blev der lavet for mange tekniske fejl, og på et tidspunkt var føringen skrumpet til 3 mål. I slutfasen skruede HCO op for tempoet og kunne til slut synge sejrssang efter en sejr på 32-26.

HC Odense-HEI Skæring 32-26 (16-12)
HC Odense: Mikkel Søby 7, Eigil Feddersen 5, Andreas Madsen 5, Christoffer Werenberg 5, Morten Glasius 3, Kristian Larsen 2, Mathias Pilgaard 2, Lasse Rosendahl 1, Niklas Andreasen 1.

HEI Skæring: Nicolai Nielsen 8, Ramus Just 7, Nikolaj Mogensen 3, Daniel Holleufer 3, Jesper Kristensen 2, Teis Rasmussen 2, Lasse Witt 1.