Nederlag i første kamp

HC Odense var i teten i store dele af kampen, men måtte alligevel se sig slået til sidst.

Spillerne startede som lyn og torden og lagde sig hurtigt i førerposition i 1. halvleg. Havde det ikke været for en håndfuld afbrændere på en velspillende HC Midtjylland-keeper, så burde føringen have været større end pausestillingen 10-13.

Efter pausen blev HCO-føringen på 3 mål langsomt spist, og de to hold fulgtes herefter pænt ad. I de sidste minutter havde Odense flere chancer for scoringer, men de blev forspildt, og istedet var HC Midtjylland kyniske i det afgørende angreb og scorede med 4 sekunder igen.

– Spillerne viste stor indsats og var ærgerrige i alle situationerne, men vi manglede måske lige den sidste skarphed i nogle afgørende situationer, som for eksempel til sidst, sagde træner Martin Hjortshøj.

HC Midtjylland – HC Odense 25-24 (10-13)

HC Midtjylland: Mikkel Madsen 6, Rasmus Madsen 4, Nicolai Witt 4, Mathias Petersen 3, Andreas Sommer 2, Jonathan Sørensen 2, Sebastian Jensen 1, Marcus Abildgaard 1.

HC Odense: Mikkel Søby 6, Eigil Feddersen 4, Morten Glasius 4, Mathias Pilgaard 3, Christoffer Werenberg 2, Kristian Larsen 2, Lasse Rosendahl 2, Andreas Madsen 1.