4 på stribe for HC Odense

Nogen stor håndboldeftermiddag blev det aldrig for HC Odense, alligevel sikrede holdet en sejr  på 28-23 over oprykkerne fra FIF.

Det var gæsterne fra FIF, der startede kampen bedst. Der var ikke gået mange minutter før udeholdet havde bragt sig i front med 1-4. FIF spiller generelt frisk til og har dygtige fintespillere, der voldte et passivt HCO-forsvar problemer i de første 20 minutter. Samtidig var det sprudlende angrebsspil, som hjemmeholdet viste i seneste opgør mod HØJ, længe om at komme i gang. Derfor var gæsterne i teten hele første halvleg, og københavnerne kunne fortjent gå til pause foran 11-12.

Efter pausen kom der mere fart i hjemmeholdets angreb og forsvar, og HC Odense spillede sig mere ind kampen anført af stærke præstationer fra Loke Brasen og Andreas Madsen. Med fem minutter igen udbyggede HC Odense føringen med 25-21, og det afgjorde reelt kampen.

Selvom det ikke blev en stor spillemæssig oplevelse, så kan drengene glæde sig over endnu den fjerde sejr på stribe. Nu skal der arbejdes i træningslokalet frem mod næste uges udekamp mod TM Tønder. Kampen spilles søndag kl. 16.00 i Tønder.

Kampen i tal 
HC Odense-FIF 28-23 (11-12)

HC Odense: Lasse Rosendahl 7, Andreas Madsen 5, Mikkel Søby 5, Kristian Larsen 3, Christoffer Werenberg 3, Niklas Andreasen 3, Eigil Feddersen 1, Morten Glasius 1.

FIF:  Jonas Djurhuus 6, Kasper Kragh 3, Frederik Sørensen 2, Mathias Weirup 2, Roi Hansen 2, Mads Hansen 2, Jeppe Villumsen 2, Oliver Andersen 1, Fredrik Lind 1, Daniel Sørensen 1.