HC Odense taber på hjemmebane

Lørdag aften var TM Tønder på besøg i Odense Idrætshal. Begge hold startede kampen i højt tempo og masser af mål. Der var masser af gejst og tempo i hjemmeholdet, som satte sig på store dele af 1. halvleg,  og HC Odense kunne gå til pause foran 16-14.

HC Odense startede også 2. halvleg i god stil, og udbyggede føringen til 20-17. Herefter ændrede kampen karakter, og Tønder satte sig på spillet – og specielt defensivt var hjemmeholdet udfordret. HC Odense kom aldrig tilbage i kampen, og Tønder trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 4-måls sejr.

HC Odense – Tønder 27-31 (16-14)

HC Odense: 
Kristian Larsen 6, Mikkel Søby 5, Eigil Feddersen 4, Morten Glasius 4, Niklas Andreasen 3, Lasse Rosendahl 2, Lukas Risum 2, Andreas Madsen 1.

Tønder:
Lasse Nikolajsen 9, Alexander Hansen 6, Jeppe Jonasson 4, Benjamin Holm 4, Jesper Redlefsen 3, Felix Kasch 2, Ulrik Eggert 1, Jimmi Elmgaard 1, Casper Madsen