HC Odense taber rivalopgøret

Der var lagt op til et vaskeægte rivalopgør, da Fyns 2 hold i 1. division krydsede klinger i Otteruphallen, hvor lige godt 600 tilskuere havde fundet vej til Otterup.

HC Odense startede kampen stærkt – med kontant forsvarsspil og et angrebsspil med højt tempo – og satte sig i førerposition. Otterup HK kom bedre med, og de to hold fulgtes herefter pænt ad. Efter 20 minutters spil kom HCO-profilen Andreas Madsen til skade med knæet, og måtte herefter bæres fra banen. Otterup udnyttede de nye HCO-konstellationer og kunne gå til pause foran 12-10.

Efter pausen udbyggede Otterup føringen, mens et godt kæmpende HCO-mandskab måtte sande, at kræfterne ikke var til sejr i en rivalopgøret. HC Odense tabte rivalopgøret med 29-23.

Otterup -HC Odense 29-23 (12-10)