HCO kæmpede forgæves

Søndag eftermiddag var et af rækkens tophold, Skive, på besøg i Odense Idrætshal. En stor opgave for HC Odense da Skive har et af rækkens bredeste mandskaber og råder over flere profiler.

HC Odense fik en forfærdelig start på kampen, hvor angrebsspillet var sløvt og præget af mange fejl. Disse fejl straffede Skive prompte, og efter 10 minutters spil var gæsterne foran 1-8. Det var ikke lige den start, som HC Odense havde håbet på. Efter flere time-outs begyndte HCO så småt og vågne op og fik mere fart i angrebsspillet og kynisme i forsvarsspillet. Der blev hentet en smule ind, men Skive kunne dog gå til pause foran med 10-15.

Efter pausen fortsatte HC Odense de fine takter, og Skives forspring blev henover 2. halvleg spist. I slutminutterne var Skives føring nede på 1 mål, og idrætshallen kogte. Desværre kom HC Odense aldrig helt op, og Skive var kompromisløse, da det hele skulle afgøres.

HC Odense – Skive 24-26 (10-15)