Vigtig sejr over Skovbakken

Lørdag eftermiddag tog HC Odense imod Skovbakken på hjemmebanen i Odense Idrætshal. Der var vigtige point på spil for hjemmeholdet i kampen for overlevelse i rækken – og det kunne ses på specielt Marcus Raakjær i HCO-målet, som diskede op med flere kæmperedninger i kampens begyndelse. De mange redninger fik hjemmeholdet i gang, og efter et kvarters spil satte HC Odense sig fuldstændig på spillet. Specielt forsvarsmæssigt fik hjemmeholdet dæmmet op for det hurtige Skovbakken-spil., og i den anden ende blev der kørt en effektiv kontrafase. 

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet det gode spil. Efter 10 minutter af 2. halvleg gik gæsterne frem i en offensiv forsvarsformation, som HCO havde svært ved at løse. Skovbakken scorede 5 hurtige mål i træk, og så var kampen åben igen. HC Odense rystede dog ikke på hånden, og rytmen blev hurtigt fundet igen. Herefter kunne HCO stille og roligt køre en uhyrevigtig 5-målssejr hjem og 2 point, der lunder i bundstriden.

HC Odense – Skovbakken 33-28 (15-9)

HC Odense:
Mikkel Søby 8, Lasse Rosendahl 6, Kristian Larsen 6, Christoffer 4, Morten Glasius 3, Lasse Laursen 3, Lukas Risum 1, Niklas Andreasen 1, Mark Madsen 1.

Skovbakken: Christian Meklenborg 10, Alex Jørgensen 4, Tobias Jørgensen 3, Mathias Nikolajsen 3, Anders Gade 2, Frederik Skov 2, Mikkel Pedersen 2, Emil Sidelmann 1, Sune Nørgaard 1.