Nederlag i Skive

Søndag aften drog HC Odense på en lang udebanetur til Skive, hvor HC Odense skulle fortsætte de fornemme takter, som sæsonen indtil videre har budt på.

Kampen begyndte i et hæsblæsende tempo med mange mål, hvor hjemmeholdet fra Skive var i teten.
HC Odense arbejdede sig dog stille og roligt ind i kampen, og ved pausefløjtet var HCO kun bagud 18-17. Efter pausen skruede Skive op for tempoet, og HCO lavede generelt alt for mange tekniske fejl og brændte store chancer på en velspillende Skive-målmand. HCO prøvede 7 mod 6, men over hele linjen manglede skarpheden, og så vinder man ikke i Skive.
Skive var en overgang oppe at føre med 10 mål, men holdet fik hevet op i sig selv og pyntet lidt til sidst til slutresultatet 35-29.