HC Odense tabte til TSØ

Der var lagt op til et spændende opgør i Dalumhallen fredag aften, hvor HC Odense skulle forsøge at få sæsonens 6 sejr. Det blev desværre aldrig hjemmeholdets kamp, og TSØ var klart det bedste mandskab i et opgør, hvor alt for få HCO-spillere præsterede, og hvor der generelt manglede vildskab..
I 1. halvleg var Christoffer Werenberg næsten ene mand om at holde hjemmeholdet inde i kampen. Ved pausen var det dog stadig tæt, dog med TSØ i førertrøjen med 10-12.

Efter pausen trak TSØ fra, og hverken hjemmeholdets angreb, forsvar eller attituder brændte igennem fredag aften. I sidste ende kunne Team Sydhavsøerne trække sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 22-29.