Skarpheden manglede i Skovbakken

HC Odense missede sejren og 2 point i aftenens udekamp imod oprykkerne fra Skovbakken.

Drengene startede ellers opgøret som lyn og torden, hvor Andreas Madsen og Niklas Andreasen var i et fremragende spilhumør og førte an med Odense-scoringerne. Efter 15 minutters spil var HC Odense foran med 12-7, herefter gik det desværrede ned af bakke. Mange personlige fejl gjorde, at Skovbakken kunne spille sig stille og roligt ind i kampen og gå til pause foran med 18-17. Efter pausen fortsatte de mange scoringer – desværre med Skovbakken i teten og med en føring på 6 mål med 10 minutter tilbage, så det meget sort ud for HCO.
HC Odense gav dog aldrig op og reducerede føringen til 1 mål, men i en hektisk slutfase blev dumme udvisninger dyre, og Skovbakken kunne sejre med cifrene 36-33.