HCO snupper 1 point mod topholdet

Efter en jævnbyrdig kamp sikrede HC Odense uafgjort mod oprykningsfavoritterne fra TMS Ringsted.

HC Odense var fredag aften på en stor opgave, da det suveræne tophold i 1. division kom på besøg i Dalumhallen. Inden kampen var der var ikke mange, der havde spået point til HCO, men drengene ville det anderledes.

De 2 hold fulgtes pænt ad i hele første halvleg, hvor en stærkt spillende Marcus Raakjær i HCO-målet gjorde det svært for Ringsted-skytterne, og ved pausefløjtet var stillingen helt lige 14-14. Efter pausen fortsatte det tætte parløb, men som halvlegen skred frem, begyndte Ringsted at lægge afstand til hjemmeholdet. Men drengene kæmpede sig tilbage i opgøret, og med et halvt minut tilbage udlignede Mikkel Søby på straffekast til stillingen 25-25. Ringsted forsøgte sig straks i den anden ende, men en stærk HCO-defensiv holdt stand.

Stærk indsats af drengene, som sikrede et  vigtigt point i en særdeles tæt række.

Næste opgave for HC Odense er fredag den 13. december, når HC Midtjylland kommer på besøg i Odense Idrætshal. Kampstart er kl. 19.30.