HC Odense taber årets sidste kamp

HC Odense tabte den sidste kamp i 2019 i udekampen mod HEI, Skæring. Det blev en tæt affære, hvor HC Odense dog i sidste ende måtte se sig slået med 30-29.

HC Odense startede ellers kampen bedst og var i flere omgange foran med 3 mål, men det afgørende hul blev aldrig slået, og de 2 hold fulgtes herefter ad i resten af 1. halvleg.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der tog teten og bragte sig i front med 3 mål. HC Odense svarede igen, og de 2 hold fulgtes ad til den afgørende fase. Her var HEI skarpest og kunne sejre med 30-29.

Næste kamp for HC Odense er søndag den 12. januar i Odense Idrætshal, hvor Roskilde Håndbold kommer på besøg. Der er kampstart kl. 14.00.

Kampen i tal: HEI, Skæring – HC Odense: 30-29