Sejr over Roskilde

HC Odense vinder den første kamp i 2020. Roskilde Håndbold var søndag eftermiddag på besøg i idrætshallen, og udeholdet blev sendt hjem med et nederlag på 29-26.
Det startede dog sløvt, hvor HCO-forsvaret ikke var klar. De fodrappe spillere fra Roskilde strøg igennem hjemmeholdets forsvar. Tingene blev dog rettet til, og hen mod halvlegens slutning fik HCO skabt sig et lille forspring.

Efter pausen satte HCO sig på kampen, men Roskilde kæmpede videre, og der blev aldrig skabt et stort forspring til gæsterne. Helt spændende blev det dog ikke, og i sidste ende var det dog HC Odense der kunne trække sig sejrrigt ud af kampen med 29-26.

Kampen i tal: HC Odense-Roskilde Håndbold 29-26 (14-12)