HC Odense taber i Ølstykke

Efter søndagens tiltrængte sejr over Roskilde skulle HC Odense lørdag på pointjagt i Ølstykke. Kampen startede i højt tempo, hvor de to holdt fulgtes pænt ad. Ved pausefløjtet var stillingen helt lige 13-13.

Efter pausen gik luften stille og roligt ud af HC Odense, der halsede efter i både forsvars- og angrebsspillet. Lyspunkterne i nederlaget var Kristian Larsen og Andreas Madsen, der blev HCO-topscorere.

Kampen i tal:
HØJ – HC Odense 29-22 (13-13)

HØJ:
Jeppe Hjorth 7, Fredrik Lundgaard 7, Emil Bramming 5, Morten Slundt 4, Villads Jensen 2, Gustav Falholt 1, Jakob Stork 1, Dorian Vallet 1, Mikkel Bech 1.

HC Odense:
Kristian Larsen 7, Andreas Madsen 5, Mikke Søby 3, Niklas Andreasen 2, Lasse Rosendahl 1, Mathias Pilgaard 1, Lasse Laursen 1, Lukas Risum 1, Eigil Feddersen 1.